Cura de persones grans a Alacant

  Serveis de cura a casa, des d'una hora ia mida.

  Serveis de cuidadores a domicili


  A Qida, t'oferim acompanyament des del primer moment a Alacant, assessorant-te segons les teves necessitats i les de la persona que requereix cura, adaptant-nos constantment. Per a nosaltres és essencial garantir una cura a domicili d'alta qualitat. 

  Cuidadores per hores

  Oferim el millor servei de cura a domicili, des de dues hores al dia fins a 40 hores setmanals. Aquest servei és completament flexible i sʻadapta a cada situació i família. Els torns es poden contractar com a cuidadores diürnes, nocturnes i per caps de setmana, segons les necessitats de cada família.

  Cuidadores internes 24h

  Acompanyaments especialitzats en règim d'internat per als que necessitin atenció continuada, tant de dia com de nit. Disponibles els 365 dies de l'any, els nostres serveis garanteixen el benestar del teu ésser estimat a casa seva, tant entre setmana com els caps de setmana, cobrint 24/7.

  Sol·licitar informació


  contacta-con-qida-atención-domiciliaria-Qida-empresa

  Truca'ns al
  635 704 124


  Estem disponibles 365 dies a l'any

  ✓ Dilluns a divendres de 8h a 20h
  ✓ Caps de setmana i festius de 9h a 18h

  Explica'ns el teu cas i t'assessorarem sense compromís.

  Deixa'ns les teves dades i et trucarem

  Si prefereixes, truca'ns al 635 704 124

  Estem disponibles 365 dies a l'any

  ✓ Dilluns a divendres de 8h a 20h

  ✓ Caps de setmana i festius de 9h a 18h

  Explica'ns el teu cas i t'assessorarem sense compromís 

  Per què Qida?


  A Qida, et donem suport des del primer moment, assessorant-te segons les teves necessitats i les de la persona a cuidar, i adaptant-nos en tot moment. Per nosaltres, és fonamental oferir una cura a domicili d'alta qualitat. Estem a prop, som locals i de confiança.

  Atenció i pressupostos a mida
  Gestor personal per a cada cas
  Valoració integral i Pla de Treball Individual (PTI)
  Cuidadores amb experiència
  Coordinació amb el sistema sociosanitari

  Empresa més ben valorada. Els nostres clients parlen per nosaltres:


  Tasques i serveis inclosos en la nostra cura de gent gran a Alacant


  • Cura i companyia

   Cura i companyia

  • Higiene personal

   Higiene personal

  • Control de medicació

   Control de medicació

  • Passeig i exercici

   Passeig i exercici

  • Preparació de menjars

   Preparació de menjars

  • Visites al metge i cures

   Visites al metge i cures

  • Estimulació cognitiva

   Estimulació cognitiva

  • Cura de la llar

   Cura de la llar

  • Compres domèstiques

   Compres domèstiques

  • Supervisió d'activitats

   Supervisió d'activitats

  • Cura hospitalària

   Cura hospitalària

  • Atenció puntual

   Atenció puntual

  Comença amb Qida en només 5 passos


  Escoltem les teves necessitat

  Escoltem les teves necessitats
  Valorem l'estat de la persona cuidada
  Proposem al professional més adequat
  Ens encarreguem de tots els tràmits
  Iniciem el servei

  Parlem?


  Parlem?

  Truca'ns sense compromís

  Estem disponibles els 365 dies de l'any.

  T'atendrem per resoldre tots els teus dubtes i preguntes sobre el nostre servei. Contacta amb nosaltres, t'assessorem sense cap mena de cost ni compromís.

  Quin és el preu de la cura a domicili?


  Quin és el preu de la cura a domicili?
  El preu variarà en funció de l‟estat sociosanitari de la persona a cuidar i de les característiques del servei. Cada persona i cada situació són diferents.

  Deixa'ns les teves dades i et truquem per ajudar-te a calcular de manera fàcil el teu pressupost aproximat sobre la base de les teves necessitats.

  Oficina de Qida més propera a València


  Vine a veure'ns sota cita prèvia de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00

  Truca al
  635 704 124

  C/ de Guillem de Castro, 9, Extramurs, 46007 València, Valencia
  • Cuidem de grans a Alacant

   Els clients de Qida destaquen el nostre compromís sòlid amb la proximitat a la cura de persones grans. Reconeixem la importància d'assegurar la proximitat del cuidador amb la persona atesa a Alacant, sense importar el tipus de servei necessari.

   Som conscients que la formació especialitzada i l'àmplia experiència al sector són aspectes crucials en contractar ajuda a domicili per a la cura de persones grans. Tot i això, a Alacant, reconeixem que la proximitat és encara més vital del que podria suposar-se.

   Qida presenta tres categories de serveis: Atenció per hores, que s´ajusta des d´unes poques hores al dia fins a una jornada completa amb horaris flexibles adaptats a les necessitats individuals; Cuidador intern, ideal per a situacions que requereixen una presència constant i d'alta qualitat a la llar; i Servei integral, que abasta una varietat d'aspectes de l'atenció domiciliària, com ara fisioteràpia, telemonitorització, compra i lloguer d'equip ortopèdic, entre d'altres.

  • Per què escollir Qida per a la cura de persones grans a Alacant?

   A Qida ens esforcem per brindar-te l'atenció més professional per a la cura de persones grans a Alacant. Treballem en col·laboració amb les famílies que requereixen aquests serveis i trobem el cuidador ideal per atendre els seus éssers estimats segons les necessitats particulars.

   Els Referents Socials de Qida duen a terme una avaluació inicial que considera totes les variables que afecten cada cas, tant físiques com a cognitives, a més de tenir en compte les característiques del domicili.

   Col·laborem amb els millors especialistes en assistència domiciliària a Alacant. La cura de persones grans dependents requereix una atenció contínua per satisfer les necessitats bàsiques. Per això, els nostres serveis inclouen tasques com la higiene personal, la preparació de menjars, l'administració de medicaments, entre molts altres aspectes.

  • Ajuda a domicili a Alacant

   Qida és la teva solució integral si mai has volgut posar-te en contacte amb una empresa de cura de persones grans a Alacant.

   A Qida, ens esforcem per fer que sigui fàcil assegurar que el teu familiar estigui a les millors mans. El nostre objectiu principal és oferir serveis d'alta qualitat perquè les persones puguin romandre a casa i millorar la seva qualitat de vida. Per això, ens comprometem a proporcionar una cura humana i emocional excepcional per a gent gran a domicili.

   A Qida, ens ocupem de les necessitats de la gent gran que desitgen romandre a casa seva i rebre atenció i acompanyament de cuidadors a Alacant. El nostre objectiu és garantir el seu benestar i millorar la seva qualitat de vida i activitats diàries, sense modificar-ne les rutines habituals.

  • Tipus de cures de gent gran a Alacant

   A Alacant, si vols, pots contractar un servei de cuidador/a intern. Només has de contactar amb el nostre equip d'Assessors de Família, els qui estudiaran el teu cas i et proporcionaran un pressupost personalitzat adaptat a les teves necessitats.

   També et podem assistir si necessites cures per unes poques hores al dia. Aquest servei està disponible des de dues hores diàries fins a una jornada completa, de dilluns a divendres.

   Els nostres especialistes s'enfoquen a millorar la qualitat de vida de les persones a casa ia oferir suport amb les tasques diàries de la llar. A Qida, proporcionem solucions personalitzades per a cada situació, amb la possibilitat d'incloure serveis complementaris, com ara rehabilitació física a domicili i subministrament de material ortopèdic, entre d'altres.

  Preguntes freqüents


  No dubtis a consultar-nos el que necessitis

  Tens dubtes?

 1. Quin valor aporta la Referent Social?

 2. Puc escollir el cuidador o cuidadora?

 3. Com funciona Qida?

 4. Quin és el segell de qualitat de Qida?

 5. Quins valors defensa Qida?

 6. On dóna servei Qida?

 7. Quin equip hi ha darrere de Qida?

 8. Quins serveis ofereix Qida?

 9. Quan triga Qida a començar el servei?

 10. Com i qui selecciona la cuidadora?

 11. Per què triar Qida?

 12. En què es diferencia Qida?