Qida
servicio sin cuidador

"Qida t'acompanya", nou servei sense cuidador

Servei per a cuidadors informals i seguiment de persones cuidades.
  • Qida és empresa SAD acreditada a Catalunya (S10185), Madrid (S7856) i Euskadi (2341).

  • Código S10185
  • código S7856
  • Código 2341

  Qué és el SAD?

  El SAD (Servei d'Ajuda a Domicili) és el servei ajuda a domicili a persones que, per qualsevol circumstància, deixen de ser autònoms per dur a terme les activitats bàsiques de la vida diària (higiene personal, anar a comprar, organització de les menjars i de la llar i altres).

  La LAPAD és la Llei de promoció de l'autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència. Aquesta llei s'adreça a les persones que es troben en situació de dependència que vulguin accedir a les prestacions econòmiques i de serveis socials reconegudes per la Llei de Dependència.

  Un cop sol·licitada i aprovada la Llei de la Dependència, es pot accedir a diferents recursos, entre els quals hi ha la PEV a Catalunya (Prestació Econòmica Vinculada) o el Xec Servei a Madrid, serveis a través dels quals pot contractar Qida. Aquests recursos tenen com a finalitat facilitar l'autonomia personal i afavorir que la persona es mantingui al seu entorn habitual de vida, promovent una millor qualitat de vida.

  servicio de ayudas a domicilio publico

  Sol·licitar informació

  O truca'ns al
  635 704 124

  Estem disponibles 365 dies l´any. Explica'ns el teu cas i un assessor respondrà a les teves preguntes.

  Deixa'ns les teves dades i et trucarem

  Si prefereixes trucar-nos directament,
  pots fer-ho al número 635 704 124

  O truca'ns al
  635 704 124

  Trucar al 635704124

  Empresa millor valorada

  Quanties de la PEV

  Grau I

   Màxima euros/mes: 300€

   Mínima euros/mes: 300€

  300€

  Fins a 300€

  Grau II

   Màxima euros/mes: 426,12€

   Mínima euros/mes: 300€

  426,12€

  Fins a 426,12€

  Grau III

   Màxima euros/mes: 715,07€

   Mínima euros/mes: 429,04€

  715,07 €

  Fins a 715,07 €

  Encara tens dubtes sobre la PEV?

  Truca'ns al 932 71 55 55 o deixa'ns les teves dades al següent formulari i et truquem en 1 hora.

  Altres serveis

  • Cuidador/a por hores

   Horari flexible adaptat a cada cas i família. Cuidadors amb experiència contrastada.

   ayuda a domicilio
  • Cuidador/a intern/a

   Dia i nit, 365 dies cada any. Només cuidadors/es amb experiència contrastada.

   cuidadora interna
  • Cuidador/a per caps de setmana

   Servei per a la cura de persones grans els caps de setmana. Cuidadors/es amb experiència contrastada.

   cuidadores de personas mayores internas
  • Descobreix la resta de serveis

   Serveis integrals, sense cuidador i més.

  • Empresa amb Servei d'Ajuda a Domicili per a gent gran

   Som una companyia dedicada a l'ajuda a domicili per a persones grans i/o dependents. L'ajuda a domicili per a gent gran és una tasca d'alta exigència, formació i vocació per oferir un servei a mida i qualitat. A Qida disposem de la millor valoració i qualitat del mercat avaluats per les nostres famílies.

   Busquem cada dia treballar com si fos el primer, oferint solucions de manera experta i a mida per a cada família, amb un servei i mida a la persona o les persones que requereixen l'acompanyament, construït des de la coordinació amb els/les nostres treballadors/es socials.

   A Qida, cada persona mereix un servei dajuda a domicili a mida, oferint un auxiliar dajuda a domicili adaptat a cada particular. Realitzem una valoració inicial, on elaborem un Pla de Treball Individual (PTI) per poder entendre el cas amb detall i així, oferir un servei amb un cuidador o una cuidadora que completi un ajut els majors de garanties i sota les expectatives fixades.

  • Busques una empresa d'ajuda a domicili per a gent gran?

   Si busques un servei d'ajuda a domicili per a gent gran, oferim un gestor personal per ajudar la persona gran i la família, aconseguint que la persona cuidada visqui on vol viure: a casa.

   A Qida, cada cas té el seu propi Gestor Personal (Referent Social). Aquest és un perfil d'un/a Treballador/a Social, un/a Terapeuta Ocupacional o un Psicòleg/a

   En la nostra ajuda a gent gran, oferim a professionals de la cura amb experiència i formació necessària per a aquest sector.

  • Servei d'ajuda a domicili per a gent gran, a mida i única

   Qida ofereix un auxiliar d'ajuda a domicili per a persones grans adequat davant de les necessitats de cada persona.

   A Qida, cada servei disposarà del seu propi Gestor/a personal per ajudar la família a en el servei amb la persona gran.

   Professionals de la cura, experts i formats. Requerim una experiència mínima de 2 anys en tots els nostres cuidadors i cuidadores de persones grans o dependents.

  • El preu d'una cuidadora de gent gran al domicili

   A Qida, cada persona mereix una cura adaptada a les seves necessitats. Per això, és important realitzar sempre una valoració integral social i sanitària al domicili per poder entendre la situació de partida amb què es pugui fixar un Pla de Treball Individual a treballar al domicili. En base a aquesta primera avaluació del cas, el nostre Gestor del cas ajudarà la persona que requereix la cura al domicili a viure on vol. A casa.

   El preu recomanat d'una cuidadora de nit pot variar segons una sèrie de variables que es comentaran amb l'Assessor Familiar. Tot i això, una cuidadora de nit té un preu recomanat estàndard de 1235€.

   L'assistència domiciliària durant el cap de setmana (no intern) té un preu recomanat segons la necessitat de la persona a tenir cura de 656€ al mes.

  • Preu recomanat d'una cuidadora a l'hospital

   El servei dassistència domiciliària realitzat en un hospital requerirà un mínim de 15 dies de servei. El preu de cuidadora recomanat a l'hospital pot incloure:

   - Opció de començar a l'hospital i continuar a casa.
   - Mobilitat des de casa cap a l'hospital inclosa.

   Els nostres preus són a mida de cada família i cada cas. Contacta amb els nostres assessors perquè et preparin un pressupost personalitzat. Recorda, aquests preus a continuació només són orientatius.