1. Sol·licita informació

Existim per canviar el món

sobre qida - empresa de impacto social el la atencion domiciliaria
como-trabajamos-en-qia-atencion-domiciliaria

Com treballem?

Entenem les teves necessitats i preferències: Per a nosaltres és la part més important, perquè ens permet entendre la situació de partida i assegurar-nos que oferim una cura a domicili de qualitat.

Seleccionem cuidadores expertes, formades i amb experiència: Realitzem una selecció molt exhaustiva de les cuidadores de manera interna i recomanem un sou una mica superior. Busquem oferir a la família el perfil més adequat.

Un professional s'encarrega de seguir el cas amb la família: Cada cas té el propi gestor dedicat, el Referent Social. Aquesta figura realitzarà una valoració integral de les necessitats de la persona, fixarà les tasques i activitats per assolir els objectius prèviament fixats.

Sempre estem a prop teu, 365 dies: Qida compta amb un equip dedicat de professionals disponibles 365 dies a l´any, inclòs festius, per donar una resposta ràpida i eficaç. A més, comptem amb servei 24/7 de resposta mèdica amb QuirónSalud.

Impacte social per canviar el món

Qida és una empresa d'impacte social, especialitzada en atenció domiciliària, que busca transformar el sector de la cura de les persones dependents al domicili perquè visquin més temps, amb més benestar i més qualitat de vida a casa.
nuestro equipo qida

Sobre Qida. La nostra història

La visió de Qida és fer sostenible el sistema sanitari i social a escala global ajudant les persones en situació de dependència i/o cronicitat a viure més temps, amb més benestar o qualitat de vida a casa. Aquesta visió se sustenta en una doble missió que ens guia cada dia. D'una banda, construir l'atenció domiciliària humana, experta i de base tecnològica de més qualitat del món. Per l'altra, construir l'estatus social del col·lectiu cuidador.

Qida va néixer el març del 2018 a Sabadell (Barcelona) amb l'objectiu de ser molt més que una agència de selecció. El seu fundador, Oriol Fuertes, ha treballat més de 10 anys assessorant governs nacionals i regionals sobre com atendre els seus ciutadans en l'àmbit sanitari i social.

Qida ha creat un nou model d'atenció per a les persones amb dependència, basat en la qualitat, un seguiment continuat i expert liderat per un equip proper i multidisciplinari, amb base tecnològica, que ens permet ser més humans.

sobre qida

Mirant al futur: Tres grans reptes

Un dels valors de Qida és que “Sempre és dia 1”. Aquest valor vol dir que no podem perdre de vista els nostres orígens, la nostra humilitat, les ganes de millorar cada dia, l'atenció personalitzada i humana. I, per damunt de tot, comprendre que cada persona és única.

Qida està en transformació constant per cercar l'excel·lència a l'atenció a les persones a casa i posar en valor el paper del col·lectiu cuidador. En aquest sentit, els propers anys ens hem marcat un pla molt ambiciós amb tres grans línies: la tecnologia, desenvolupant una aplicació per a famílies i per al sistema sanitari i social per a crear un ecosistema connectat que posi la persona i les seves preferències al centre; en segon lloc, atendre més persones a tot el territori nacional amb la mateixa qualitat o més que la del primer dia; i, finalment, defensar millors condicions laborals i l’estatus social per al col·lectiu cuidador.

Últimes notícies sobre Qida


 • COPE

  COPE

  Oriol Fuertes a la COPE

  Entrevista al programa Herrera a COPE a Oriol Fuertes per donar a conèixer els avantatges del sistema Qida.

 • PlantaDoce

  DKV s'alia amb Qida

  L'objectiu és oferir un servei d'atenció domiciliària als usuaris de DKV i als centres de salut.

 • Europa Press

  500 ofertes de feina

  La companyia impulsa mig miler d'oportunitats de treball per a cuidadores a domicili.

 • Què diuen els mitjans de nosaltres?

  Llegiu la resta d'articles i entrevistes sobre Qida.

Sol·licitar informació


O truca'ns al
635 704 124

Estem disponibles 365 dies de l´any. Explica'ns el teu cas i un assessor respondrà a les teves preguntes.

Deixa'ns les teves dades i et trucarem

Si prefereixes, truca'ns al 635 704 124

O truca'ns al
635 704 124

Trucar al 635704124