Existim
per canviar
el món.

Persona a persona.

Qida és una empresa d'impacte social nascuda el 2018 per a canviar el món

La visió de QIDA és “fer sostenible el sistema sanitari i social a escala global ajudant a les persones en situació de dependència i/o cronicitat a viure “Més temps, amb Millor estat de salut i Més qualitat de vida a casa” (el que nosaltres li diem “la triple M”). Aquesta visió se sustenta en una doble missió que ens guia cada dia: “D’una banda, construir l’atenció domiciliària humana, experta i de base tecnològica de major qualitat del món. Per l’altre, defensar un millor estatus social del col·lectiu cuidador”. No pararem fins a aconseguir-ho.

Una empresa d'impacte social que proveeix una atenció i un seguiment de qualitat, amb especial èmfasi en el col·lectiu cuidador​

Qida va néixer al març de 2018 en una petita oficina de Sabadell (Barcelona) amb la idea d’anar molt més allà d’una agència de selecció o una simple plataforma. Qida “tria no triar” entre impacte econòmic i impacte social. El seu fundador, Oriol Fuertes, havia treballat més de 10 anys assessorant governs nacionals i regionals sobre com atendre els seus ciutadans/es en l’àmbit sanitari i social. Aquesta experiència li va portar a entendre que els reptes i oportunitats socials que tenim per davant aquí, a la nostra casa, són molt similars als de la resta del món.
En aquest sentit, va decidir fundar Qida i començar a crear un nou model d’atenció per a les persones amb dependència i/o cronicitat, basat en la qualitat, un seguiment continuat i expert liderat per un equip pròxim i multidisciplinari, amb base tecnològica, que ens ha de permetre ser més humans. En definitiva, un model centrat en la persona enfocat a poder viure més temps amb millor salut a casa.

Una mirada al passat: la humilitat del primer dia i les ganes de millorar a cada pas

Qida va néixer amb la idea clara de transformar l’atenció a les persones amb dependència i/o cronicitat en el seu propi domicili. Vam començar molt petit, amb un tracte pròxim, intentat donar el millor de nosaltres mateixos cada dia des d’una petita oficina de Sabadell. Des del primer dia, tenim clars els nostres valors, resumits en el nostre Manifest Qida. L’essència de qui som i els nostres valors no han canviat en aquests primers anys de treball i ens guien cada dia.

Una mirada al futur: més tecnologia, més persones ateses, més estatus social del colectiu cuidador

Un dels valors de Qida és que cada dia és “Dia 1”. Aquest valor significa que no podem perdre de vista els nostres orígens, la nostra humilitat, les ganes de millorar cada dia, l’atenció personalitzada i humana. Per sobre de tot, l’entendre que cada persona és única.
sad ayudas a domicilio
Qida està en constant transformació per a buscar l’excel·lència en l’atenció a les persones a casa i en posar en valor el paper col·lectiu cuidador. En aquest sentit, en els pròxims 12 mesos ens hem marcat un pla molt ambiciós en tres grans línies. La primera, la tecnologia: estem desenvolupant una nova versió de l’App de famílies, Qiders i sistema sanitari i social, per a crear un ecosistema connectat que posi la persona i les seves preferència en el centre i des del seu domicili. La segona, atendre més persones en tot el territori nacional, amb la mateixa o més qualitat que el primer dia. La tercera, defensar millors condicions laborals i estatus social pel colectiu cuidador.

El fundador: Oriol Fuertes

Oriol Fuertes és el Director General de Qida. És llicenciat i màster en direcció d’empreses per ESADE (Cum laude) i MBA per la London Business School (Cum laude).

Oriol compta amb més de 10 anys d’experiència a McKinsey (consultora líder mundial) assessorant governs nacionals i regionals en l’àmbit sanitari i social, principalment a Anglaterra i Espanya.

Entre altres, ha estat seleccionat com una de les 30 persones que estan canviant el món i com un dels 20 primers joves a nivell mundial a formar part del Young Executive Committee de la International Hospital Federation.

L’any 2012, va ser assessor de la Secretaria General de Salut i del CEO de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitària de Catalunya (Aquas). Actualment és membre del Consell Assessor del PAISS (Programa d’Atenció Integrada Sanitària i Social).

Oriol Fuertes

Coneix a les persones que dia a dia contribueixen a millorar Qida

Inversors i col·laboradors

Últimes notíces sobre Qida

logo cope

Entrevista con Oriol Fuertes en Herrera en COPE

Entrevista en el programa Herrera en COPE a Oriol Fuertes, CEO de Qida, para dar a conocer el innovador modelo de atención sociosanitario que impulsamos para que más personas mayores y/o dependientes estén más tiempo y con mayor calidad de vida en casa.
logo sepides

Sepides concede un préstamo de 1,3 M a Qida para continuar su desarrollo tecnológico

Sepides apoya el proyecto tecnológico de Qida con una financiación de 1,3M€ procedentes del fondo SAADSS.
logo europa press

Qida lanza más de 500 ofertas de trabajo para cuidador/a domiciliario en Madrid, Cataluña y País Vasco

La compañía lanza medio millar de oportunidades de empleo para cuidador/a a domicilio en las 3 regiones para cubrir el crecimiento de la compañía.