Oportunitats de feina a Qida

Estem creant tecnologia per a fer sostenible el sistema sanitari ajudant a les persones a cuidar a la nostra familia i fer el que fan encara millor.

Vam començar Qida per ajudar als nostres pares, als seus pares, a tots els nostres avis a seguir vivint a les seves pròpies llars a mesura que s’anaven fent grans.

Estem treballant per canviar tota la indústria desenvolupant un model d’atenció proactiu i integrat amb el sistema sanitari per poder ajudar a més famílies a obtenir una atenció a casa excel·lent de manera cost-efectiva.

Volem fer que una cosa molt complexa funcioni molt millor i tingui impacte en la societat. Ens ajudes?

Per què unir-se a Qida?

Qida és una empresa impulsada per la missió de realitzar canvis reals en el sector sanitari en un àmbit que els necessita.

La nostra cultura es basa en la qualitat cap a les nostres famílies, en la transparència entre nosaltres, en un enfocament en resultats i en la diversitat de la nostra manera de pensar, les nostres idees i el nostre equip.

Oferim beneficis competitius mentre mantenim un enfocament centrat en el nostre objectiu de millorar realment la vida de les persones grans i els seus éssers estimats.