Les novetats de QIDA

Què està passant dins de Qida?

Atenció domiciliària de qualitat per a persones amb dependència

Som un equip en constant creixement professional en busca d'assolir el model d'atenció domiciliària de més qualitat del món.

anciana recogiendo flores en el jardín de su casa con un indice de fragilidad bajo

Nou model de valoració integral en el nostre model d'atenció domiciliària

Hem afegit l’índex de fragilitat a la valoració integral de la persona cuidada, aquest model ha estat creat pel Dr. Jordi Amblàs, especialista en Geriatria.

Ens permet quantificar la fragilitat de la persona a partir d’una valoració multidimensional, així conèixer millor quines són les necessitats i capacitats de la persona cuidada. Així doncs, el professional que la realitza, utilitza aquesta eina per fer un diagnòstic situacional de la persona, definir objectius clars d’atenció i intervenció ajustats a les necessitats d’atenció de la persona cuidada.  

Conjunt d'iniciatives focalitzades a la col·laboració davant del Covid-19

  • Junt al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies hem proveït un equip de més de 50 professionals per suplir les residències de més necessitat.
  • Hem reforçat a l’equip per coordinar-nos amb els principals hospitals de Catalunya actuant de forma coordinada (oferint servei en menys de 48h i oferint preus accessibles a les famílies).
  • Hem proveït a tots els equips dels EPIS i protocols necessaris per poder atendre de manera segura i poder donar servei a casos covid positiu al domicili.
  • Més que mai hem reforçat el seguiment continuat amb Atenció Primària dels pacients crònics que atenem al domicili.
anciano leyendo un libro en casa con la prevención del covid-19
rwlwfono movil con tecnología de Qida consiguiendo impacto social

QIDA segueix creant Impacte Social

  • Estem consolidant l’equip incorporant talent tant en l’àmbit tecnològic com en la resta d’àrees de l’empresa.
  • Estem treballant desde Qida en la realització d’un estudi del col·lectiu de cuidadors i cuidadores amb l’objectiu final de constituir comunitat entre ells i elles.  
4.9/5

4,9/5