Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dubtes

Clients

Com funciona Qida?

l’objectiu de Qida és facilitar els millors cuidadors/es a les persones dependents que ho necessiten, en aquest sentit hem creat aquesta plataforma que us ajudarà a posar-vos en contacte.
Mitjançant els nostres assessors farem un diagnòstic acurat de les vostres necessitats i en base a aquest coneixement us posarem en contacte amb el cuidador/a que tingui el perfil més adient per garantir-vos el millor servei.

Qui contracta el cuidador/a?

El client és qui contracta al cuidador/a, en aquells casos en que la persona contractada no sigui autònoma nosaltres podem facilitar tots els tràmits administratius; contracte de treball, alta empleador a la ss.ss, alta al cuidador/a a la ss.ss, nòmines, baixa, variacions, etc..

En el cas de que no m’agradi el cuidador/a quina solució doneu?

Us presentarem un nou cuidador/a d’acord amb les vostres necessitats, sense costos addicionals.

Si el cuidador/a té un accident a casa meva quina responsabilitat tinc?

El cuidador/a ha d’estar donat d’alta a la ss.ss i per tant té les cobertures pertinents.

Són de confiança els cuidadors/es de Qida?

Tenim un procés de selecció molt acurat que ens permet validar la seva experiència, les seves referències,  el seu currículum i, finalment,  les seves qualitats per mitjà d’una entrevista personal. El resultat d’aquest acurat procés de selecció és que només un 10% el superen i s’incorporen a la nostra plataforma.

Quan un cuidador/a fa vacances me’n podreu enviar un per cobrir aquest període?

Sense cap tipus de problema, amb la mateixa rapidesa farem un nou procés per aquesta nova necessitat temporal.

Com he de pagar als cuidadors/es?

Als/les cuidadors/es els hi pot pagar mitjançant transferència o en efectiu, segons acordin entre les parts. Normalment es realitza el pagament mitjançant transferència.

Quan he de pagar al cuidador/a?

Per els serveis de llarga durada, normalment es realitza el pagament a finals de mes. Per els serveis de curta durada (menys d’un mes) es fa el pagament al finalitzar el servei.

Cuidadors/es

Quines avantatges em dóna com a cuidador/a treballar mitjançant la plataforma Qida?

Qida és una empresa jove que es vol posicionar en el mercat de les persones dependents amb uns serveis de qualitat i per això necessitem els millors cuidadors/es. Per altra banda, i per tal de tenir els millors professionals, Qida treballarà perquè els nostres cuidadors/es siguin els millors retribuïts del mercat.
Quida és una plataforma on la gent gran busca els millors professionals i és aquí on has d’estar tu.

Quines qualificacions demaneu per treballar per la vostra plataforma?

Els nostres  cuidadors/es han de tenir el títol d’Auxiliar de Geriatria, Treballador/a Familiar o equivalent.

Què he de fer per incorporar-me a la vostra plataforma?

És molt senzill, has d’omplir i enviar el formulari que trobaràs a l’apartat de Cuidadors/es, adjuntant el teu currículum vitae i un breu escrit de motivació. Ràpidament et trucarem per  mantenir una entrevista personal per videoconferencia, tot seguit en farem una altra presencial i després verificarem les teves referències i qualificacions. Un cop realitzat tot el procés amb èxit ja quedaràs incorporat a la nostra plataforma.

Qui serà el meu empleador?

Qida facilita el contacte entre persones dependents i cuidadors/es i, per tant, no té responsabilitat contractual, la responsabilitat serà sempre de l’empleador. Nosaltres en qualsevol cas, oferirem sempre el suport tècnic per gestionar la part administratriva.

Si tens algun dubte que no ha quedat resolt amb les anteriors preguntes, t’agrairem que ens enviïs un email a la següent adreça: hola@qida.es i et contestarem tot seguit.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.