Intercanvi de dades socials, avançant cap al futur

A QIDA seguim amb el segon cicle de webinars liderats per professionals del sector social i sanitari que comparteixen la seva experiència i coneixement des d’un punt de vista pràctic.

El passat dijous 9 de juliol de 2020 la Lydia Gómez, treballadora social sanitària del CAP Comte Borrell, va parlar sobre l’”Intercanvi de dades socials, avançant cap al futur“.

A continuació, pot veure la gravació del webinar:

Alguns missatges clau que ens va deixar la Lydia Gómez són:

  • És un pas molt rellevant tenir una pestanya de dades socials a l’historial clínic del/la pacient ja que és una lluita entendre que la persona no és un llistat de malalties, de pautes de medicació o de proves. La persona pot tenir una problemàtica al darrera a nivell social i el seu estat de salut implica tenir en compte tots aquests aspectes.
  • Poder consultar de forma directa a través de l’ordinador el/la professional de Serveis Socials que atén a la persona i poder-se posar en contacte amb ell/a directament és un canvi molt important que agilitza la relació i facilita la coordinació entre els diferents agents del sistema.
  • El fet de poder tenir l’informe social i mèdic en la història clínica compartida i que el/la professional de Serveis Socials accedeixi al visor i pugui veure el seu historial mèdic potencia la qualitat de la informació que ha de ser traspassada i assegura la protecció de dades del/la pacient.

Esperem que sigui del seu interès! Segur que podem aprendre molt de la seva experiència.

Compartir article

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email