Presentació del nostre Blog Soci Sanitari de Qida

Compartir artículo

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Avui és un dia especial i il·lusionant per a Qida, perquè estrenem nova secció en el nostre Blog, focalitzada en la generació de contingut sobre el model d’atenció.

Qida és una empresa d’impacte social que canviarà el món a millor.

La nostra visió és “fer sostenible el sistema sanitari i social a escala global ajudant a les persones en situació de dependència i/o cronicitat avançada a viure Més temps, amb Millor salut i Més qualitat de vida a casa (la Triple M)”.

A Qida tenim també unes lleis bàsiques: 1) tota persona té dret a triar on viure, 2) cada persona mereix una atenció adaptada a les seves necessitats i 3) Qida acompanya i dóna la millor atenció per als tu i els teus.

Per això, aquesta nova secció del blog es basa en 3 principis: coneixement, practicitat i proximitat amb el sector:
 
  • Coneixement perquè volem comunicar des de l’expertesa de professionals experts
  • Practicitat generant contingut sustentat amb exemples pràctics, didàctics i dades perquè sigui contingut útil i aplicable
  • Proximitat amb el sector perquè volem comunicar des de dins, des de l’experiència de persones que basen el seu dia a dia a ajudar a persones, a construir un futur millor.
Una cura que requereix d’una mirada holística que ens aproximi a les necessitats d’atenció de totes les persones de Qida, que tingui en compte els seus valors i les seves preferències, i ens permeti establir un pla de treball individual amb objectius i activitats que aportin benestar, qualitat de vida i satisfacció, tant per a la persona atesa, les famílies i els cuidadors (cuidadores/as de familias Qida).
 
Entre els convidats a col·laborar en aquesta secció, es troben els millors experts i expertes del sector social i sanitari que pel seu coneixement en diferents disciplines (àmbit social, sanitari, empresarial,…), esperem que ens donin una mirada holística del sector i del model d’atenció.
 
L’objectiu és, oferir bisemanalment píndoles de coneixement mitjançant vivències personals, arquetips i propostes de model des del punt de vista d’un expert/a del sector tant social com sanitari. De tots vosaltres esperem també que pugueu compartir els vostres punts de vista sobre les dades, casos, reflexions i opinions de les diferents entrades en aquest blog per a continuar aprenent i millorant la qualitat d’atenció domiciliària.
 
I així comencem, presentant al primer professional que ens aportarà coneixement i eines per a aconseguir el repte més important: construir l’atenció domiciliària humana, experta i de base tecnològica de més qualitat del món.
 
En el pròxim post, descobrirem de la mà del Dr. Jordi Amblàs com la valoració geriàtrica i el calibre de la fragilitat ajuden en el diagnòstic situacional de la persona gran, i en la presa de decisions sanitàries i socials.
 
El Dr. Amblàs és metge, especialista en Geriatria. Doctor en Medicina i cures Pal·liatives per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC).
 
Actualment treballa en el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. És coordinador del Grup de Recerca en Cronicitat de la Catalunya Central, Director Adjunt de la Càtedra de Cures Pal.liatives de la UVic. Docent en les Facultats de Medicina de la UVic-UCC i la Universitat de Girona. Ocupa la vicepresidència de la Societat Catalana de Geriatria-*Gerontologia (SCGiG) i és membre de l’executiva del Primary Care Reference Group de l’European Association for Palliative Care (EAPC).
 
 
Comença l’aventura més emocionant, formar part de Qida a través del Blog.
 
Prepara’t per a un viatge inoblidable. Un viatge que et permetrà conèixer nous horitzons d’impacte positiu en el món en què vivim. Un viatge de creixement personal, de repte constant i de millora contínua, a nivell humà i professional.
 

Montse Solé,

Responsable del modelo d’atención de Qida

Compartir article

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email