Acord de col·laboració amb la Lliga Reumatològica amb QIDA

Des de Qida donem suport a les persones que conviuen amb malalties reumàtiques i a les seves famílies, els volem ajudar i acompanyar, és per això que em fet un acord de col·laboració amb la Lliga Reumatològica. 

La Lliga Reumatològica Catalana és una associació de persones afectades, familiars i amics, amb una malaltia reumàtica, que treballa des de fa 30 anys per millorar la qualitat de vida, la inclusió social i la defensa dels drets d’aquest col·lectiu.

Hi ha més de 200 malalties reumàtiques. Les més conegudes són l’artrosi, l’artritis, l’espondilitis, lupus o la fibromiàlgia.  

Les persones que viuen amb dolor, inflamació o rigidesa articular o a les que els han diagnosticat una malaltia que afecta als muscles, ossos i articulacions necessiten també disposar de la millor atenció mèdica i farmacològica possible. També però necessiten d’altres necessitats de la vida diària per cobrir, com fer exercici, tenir una alimentació adequada, moltes vegades necessiten el suport de la fisioteràpia i el suport psicològic, necessiten trobar-se bé emocionalment. 


Per posar-vos amb contacte amb la Lliga Reumatològica poder fer-ho entrant a la seva web o trucant 93 207 77 78  o al 685 66 21 85.

Compartir article

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email