Com assegurar que la cura continua de manera segura?

Total
0
Shares
como asegurar que el cuidado continua de manera segura

Des de Qida, hem elaborat un seguit de respostes i indicacions per oferir tota la informació sobre el Coronavirus (Covid-19) i evitar possibles contagis per a qualsevol tipus d’usuari i sobretot als usuaris més vulnerables.

T’ho expliquem tot en aquests vídeos.

 

Tenim una cuidador/  intern/a entre setmana.

Ens fa por que marxi el cap de setmana i volem arribar a un acord perquè es quedi, està obligat/a? Si vol, quant li paguem? ¿Ho podem posar en la nòmina?

No hem d’oblidar que la casa dels ocupadors és oficialment la residència del cuidador durant els dies com a interna i per això, és una bona alternativa que romangui en aquest domicili durant la resta de el temps per una qüestió sanitària.

Aquest plantejament es pot fer a la cuidadora o cuidador però en cap cas es pot imposar. Han de ser ells els que decideixin si es queden i això dependrà també dels compromisos familiars que tinguin en els dies de festa.

En qualsevol cas, si es queden al domicili, hauran de fer el seu horari normal i descansar la resta de el temps. En cap cas hauran de treballar més enllà de la seva jornada legal ni molt menys en les 36 hores consecutives de descans.

Què passa si el Cuidador/a o pot sortir del seu domicili per confinament obligatori?

NOTA: Estar en “Contacte” significa haver estat en contacte físic estret amb alguna persona que està diagnosticada de l’Covid-19 (aquesta última ha realitzat proves mèdiques i està en tractament).

En cas de confinament obligatori per contacte amb una persona contagiada:

Les persones que han estat en contacte amb una persona confinat (en risc o diagnosticat) també estaran en situació de risc i confinament, i per tant, tindran accés a la prestació per accident laboral i el cost serà assumit en aquest cas per la seguretat social. S’abonarà des del dia següent a el de la baixa l’import del subsidi serà el 75 per cent de la base reguladora.

Tens algún dubte?
Hem reforçat el nostre personal per assistir en cas de Covid19.
Des de Qida, volem ajudar en qualsevol cas i/o dubte que tinguis sobre el Coronavirus. Truca al 656 701 722 i t’ajudarem en el que necessitis.
Total
0
Shares
Cerques un cuidador/a?
  • Tots els nostres cuidadors i cuidadores són professionals qualificats.
  • No pagues res fins que no t’hem trobat un cuidador i l’has sel·leccionat.
  • Tenim la confiança de més de 40 entitats públiques i el Col·legi de Metges de Barcelona.